Nya avsnitt av Twin Peaks 2016

0 Shares

Nya avsnitt av Twin Peaks 2016 – YouTubevideo

Nio nya avsnitt av kultserien Twin Peaks

Nya avsnitt av Twin Peaks 2016 är denna morgons stora virala nyhet på både nätet och på TV. Att det ska komma nio nya avsnitt avsnitt av Twin Peaks 2016 och att David Lynch och Mark Frost återigen ligger bakom avsnitten är en efterlängtad nyhet. Inatt släppte ShowTime en YouTubevideo inför de nya avsnitten av Twin Peaks. Läs mer om Twin Peaks 2016 här på Viral Webb och se den virala YouTubevideon från ShowTime.


ShowTime skriver på YouTube om de nya Twin Peaks-avsnitten: Det banbrytande tv-fenomenet, Golden Globe® och Peabody Award-vinnaren Twin Peaks kommer att återvända som en ny begränsad serie på SHOWTIME 2016. Serien Twin Peaks skapare och exekutiva producenter David Lynch och Mark Frost kommer att skriva och producera alla nio nya avsnitt av Twin Peaks. De nya avsnitten kommer utspelas i nutid, och de nya Twin Peaks-asvnitten ger efterlängtade svar och en tillfredsställande slutsats för seriens passionerade fans.

För tittare som minns eller för dem som upptäcker serien för första gången, kommer SHOWTIME åter ge utrymme åt de två första säsongerna av Twin Peaks, före de nya avsnitt som visas 2016.

Vidare säger ShowTime om sin YouTubevideo och de nya avsnitten om Twin Peaks 2016:

Allmänt anses Twin Peaks vara en av de mest banbrytande och inflytelserika tv-serierna genom tiderna. Twin Peaks handlar om invånarna i en pittoreska nordvästra staden som var chockade efter deras hemkomstdrottning Laura Palmer blev mördad. Stadens sheriff välkomnade hjälp av FBI-agenten Dale Cooper som kom till staden för att utreda fallet. Sedan Cooper påbörjat sitt sökande efter Lauras mördare, blev stadens hemligheter gradvis exponerade. Mysteriet som följde startade en kuslig händelsekedja som drev invånarna i Twin Peaks in i en mörkare undersökning av deras existens. Tjugofem år senare, fortsätter historien ….

YouTube-video om Twin Peaks 2016 – nio nya avsnitt.