Rymdskepp i nya Star Wars – foton av pilot

0 Shares

Rymdskeppen i nya Star Wars-filmerna – foton av pilot

Stjärnornas krig-rymdskepp upptäckta i England

Rymdskeppen i de nya Star Wars-filmerna, eller rymdskeppen i de nya stjärnornas krig-filmerna om man önskar, har upptäckts av en pilot som flög över Star Wars-rymdskeppen i Sydöstra England. Det var först när han landat på marken som han till sin stora glädje upptäckte att han fotograferat rymdskeppen som ska vara med i de nya Star Wars-filmerna!


YouTubevideon som innehåller fotot av de nya Star Wars-rymdskeppen lades ut idag på morgonen och sprids nu som en viral video världen över. Viral Webb hittade tipset på DN.se och många Star Wars-fans, precis som vi, är nu exalterade av nyheten om att de nya Star Wars-rymdskeppen siktats och fotats i Sydöstra England. Piloten och fotografen Matthew Myatt trodde först att flygfarkosterna han fångat på bild i Berkshire i sydöstra England var hypermoderna experimentflyg, men insåg alltså när han landat att det var de nya rymdskeppen för de nya stjärnornas krig-filmerna han hade fotat!

Rymdskeppen för den nya Star Wars-filmen fotograferade av piloten Matthew Myatt. Stjärnornas krig-skeppen är sig ganska lika.