Varför blir det slagsmål på Annabelle-filmen? Bråk på bio

0 Shares

Varför blir det slagsmål på Annabelle-filmen? Bråk på bio

Slagsmål och bråk på filmen Annabelle på bio – nu senast i Malmö

Varför blir det slagsmål på Annabelle-filmen?Bråket på bion i bland annat Malmö häromkvällen när skräckfilmen Annabelle visades verkade först vara ett mysterium. Varför blir det slagsmål på Annabelle-filmen? – undrar nu en hel värld efter att mängder av bråk och slagsmål uppstått i Frankrike när Annabelle visats på bio och nu har det alltså även blivit bråk när skräckfilmen Annabelle visades i Malmö.


Varför det blir slagsmål på Annabelle-filmen när den visas på bio har det varit olika teorier om. Helst vill väl många att det ska vara ett dolt budskap i filmen Annabelle som får publiken att bli vansinnig och starta slagsmål. Men, så här säger dock Frédéric Perrin chef för biografen Prado i Marseille, enligt TT: – Annabelle är en film som lockar unga människor mellan 12-15 år. De bråkar i salongen, knuffar biobesökarna och slåss utomhus. De är där för att bråka i stället för att se filmen. Så, kanske slagsmålet som uppstod på bion i Malmö när filmen Annabelle visades bara var en ungdomsfluga som spridit sig från Frankrike till Sverige.

Varför blir det slagsmål på Annabelle-filmen? Bråk på bio är nu ganska populärt enligt medier som Aftonbladet. Det startades ett slagsmål på bion i Malmö när skräckfilmen Annabelle visades.