Stulna nakenbilder på kändisar

0 Shares

Stulna nakenbilder på kändisar

Dagens stora virala snackis är nakenbilderna på kändisarna

Ett antal stulna nakenbilder på kändisar har idag varit den stora virala snackisen på nätet. De stulna nakenbilderna på kändisarna spreds via Twitter och går att se via länkar på reddit. En galet googlad fras idag är alltså stulna nakenbilder på kändisar.


De stulna nakenbilderna på kändisarna, eller de som påstås föreställa en rad olika nakna kändisar, däribland Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence får stor och stark kritik på Twitter: ”De är inte hackare, de är sexbrottslingar”, skriver Lena Dunham. De stulna nakenbilderna som påstås föreställa en rad olika kvinnliga kändisar, däribland Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence, cirkulerade i rasande fart på sociala medier under natten till måndagen svensk tid och är fortsatt en viral snackis på nätet.

Enligt Daily Mail kan uppemot hundra kändisar vara drabbade av dessa påstådda nakenbilder, men det är alltså oklart om alla nakenbilder på kändisarna är äkta. En talesperson till stjärnan Ariana Grande påstår att nakenbilderna på henne är falska och Victoria Justice förnekar bildernas äkthet på Twitter och skriver att de är ”helt falska”.

Se de stulna nakenbilderna på kändisarna (om du verkligen måste??).De stulna nakenbilderna på kändisarna har varit något av det mest googlade idag och bilderna är en viral snackis på nätet.