Så mycket bättre 2014 – artister

0 Shares

Artister i Så mycket bättre 2014

Vilka artister är klara för Så mycket bättre 2014?

Artister i Så mycket bättre 2014 Nu har Så mycket bättre på Tv4 sju artister klara. Orup, Ola Salo, Amanda Jenssen, Kajsa Grytt, Carola, Love Antell och Familjen. Del 1 av Så mycket bättre 2014 sänds i morgon den 18 oktober 2014 på TV4 och det är många som väntat på programmet – som vanligt.

Ola Salo är den första artisten i Så mycket bättre 2014 och är känd bland annat som frontman i gruppen The Ark.

Carola är en av Sveriges få inrikes superstjärnor och är den andra av artisterna i Så mycket bättre som börjar den 18 oktober på TV4.

Orup radade upp hits på hits på 80- och 90-talet och är kanske den artist förutom Carola som det blir svårast att välja en låt av. Han har gjort många hits som sagt.

Love Antell är känd som frontman i bandet Florence Valentin, och som soloartist och i år är han även en av artisterna i Så mycket bättre.

Kajsa Grytt är den femta av alla artister i Så mycket bättre 2014 och hon är en svensk punkrockare, gitarrist, sångerska och låtskrivare. Se henne den 18 oktober på TV4.

Familjen är ett artistnamn för den svenska electropopartisten Johan T Karlsson, som är en av artisterna i Så mycket bättre i år.

Artister i Så mycket bättre 2014 – av Viral Webb.