Förändring i Aladdinasken 2014 – Trillingnöten tas bort

0 Shares

Förändring i Aladdinasken 2014 – trillingnöten tas bort

Nu tas en klassiker bort från Aladdinasken

Nyheten att trillingnöten tas bort ur Aladdinasken är dagens stora virala snackis. Förändringen i Aladdinasken 2014 är chockerande för många som älskar just trillingnöten. Det är förändring nummer 50 i Aladdinaskens historia, men varje gång det händer befinner sig svenska folket i chocktillstånd. Läs mer om förändringen i Aladdinasken 2014 och att trillingnöten tas bort.


På Nyheter24.se kan vi läsa mer om förändringen i Aladdinasken och att trillingnöt ska tas bort ur Aladdinasken. Under måndagen presenterade Marabou vilka förändringar som kommer att ske i den folkkära Aladdinasken. Det stod då klart att den populära pralinen trillingnöt kommer att plockas bort från Aladdinasken och ersättas av en pralinen hallonlakrits.
Ersättaren har tagits fram med hjälp av Aladdinaskens facebookfans som under vintern fick skapa sin egen drömpralin. Även pralinen fläderblom har nu fått en plats i den anrika Aladdinasken. Den är framtagen i samråd med ett konditori, skriver nättidningen. Hur som helst befinner sig nu svenskarna i ett djupt chocktillstånd efter förändringen i Aladdinasken och att trillingnöt ska tas bort!

En reklamvideo för Aladdinasken – när trillingnöt fanns i asken.