Mannen som dödade Bin Ladin – Rob O’Neill

0 Shares

Mannen som dödade Bin Ladin – Rob O’Neill

Navy SEAL-mannen Rob avslöjar sig nu som den som dödade Bin Ladin

Mannen som dödade Bin Ladin heter Rob O’Neill, är 38 år och en tidigare medlem av SEAL Team Six. Mannen som dödade Bin Ladin med tre skott i huvudet ska nu låta sig intervjuas av Fox News och ska berätta i intervjun om varför han nu avslöjar sig som mannen som dödade Bin Ladin samt hur det gick till när han dödade hjärnan bakom bland annat terrorattacken mot World Trade Center.


Navy SEAL-mannen som döade Usama bin Ladin namnges i dag. Marinhjälten är inställd på att ge en fullständig intervju med Fox News senare denna månad och avstå från sin anonymite, men tidneingen MailOnline har nu fastställt att mannen som dödade Bin Ladin är Rob O’Neill, en högt dekorerad veteran som slutade efter 16 års tjänst.

I en intervju berättar Robs far, Tom O’Neill om att hans son är mannen som dödade Bin Ladin: “Människor frågar om vi är oroliga för att ISIS kommer och tar oss eftersom Rob går ut offentligt. Jag säger att jag ska måla ett stort kryss på min ytterdörr och säga: kom och hämta oss.” Rob O’Neill, 38, är alltså mannen som dödade Bin Ladin och ör en tidigare medlem av SEAL Team Six, som har skildrats på film i bland annat filmernaZero Dark Thirty, Captain Phillips och Lone Survivor.

Ett foto publicerat av Beth zeiler (@b_zeiler) den

En bild på Rob O´Neill som visst ska vara mannen som dödade Bin Ladin med tre skott i huvudet.