Tvåmotorig Tesla D med autopilot – video

0 Shares

Tvåmotorig Tesla D med autopilot – video

Superbilen Tesla D presenterades igår av Elon Musk – se YouTubevideon

Den tvåmotoriga Tesla D med autopilot presenterades igår av Elon Musk på Tesla Motors och YouTubevideon på nya Tesla D är nu en viral video som sprids som en löpeld på Facebook, Twitter med mera. I videon kan vi bland annat se att bilen Tesla D har just två motorer, all-wheel-drive och autopilot. Världen häpnar över videon på nya elbilen Tesla D. Se nu videon på superbilen Tesla D här på Viral Webb!


Elon Musk på Tesla Motors frestades oss att vilja veta mer med snacket om en Tesla D bil förra veckan. Nu har han slutligen presenterat Tesla D i en video och det är en elbil med dubbel-motor och Tesla D-värstingmodellen gör 0-100 på bara 3,2 sekunder. Det är snabbare än en Ferrari 458 Italia och lika snabb som en Porsche 911 Turbo, vilket gör Tesla D till en superbil som är kapabel till max. I denna YouTubevideo om Tesla D får vi på mindre än 15 minuter höra varför Elon Musk tror att Tesla D är “som att ha sin egen personliga berg-och dalbana.”. D i Tesla D står för Dual Motor.

Tesla D är tvåmotorig, har autopilot och all-wheel-drive. Videon på Tesla D på YouTube är nu en viral video på en fantastisk bil.

En provkörning av Tesla D.