Ubåt i Stockholms skärgård den 17 oktober?

0 Shares

Ubåt i Stockholms skärgård den 17 oktober?

Misstänkt undervattensverksamhet just nu i Stockholms skärgård, är det en ubåt?

En ubåt i Stockholms skärgård den 17 oktober? Just nu pågår en jakt och nyhetsrapportering om en förmodad ubåt i Stockholms skärgård och här kan du se en live-video från rapporteringen om en ubåt i Stockholms skärgård, eller den misstänkta undervattensverksamheten som pågår just nu.


En Ubåt i Stockholms skärgård den 17 oktober? Eller är det sälar som på 80-talet? Följ rapporteringen direkt från den upptäckta undervattensverksamheten i Stockholms skärgård. En ubåt kan ha siktats den 17 oktober 2014. Försvarsmakten bekräftar nu att det pågår en ubåtsjakt i Stockholms skärgård. I jakten deltar både helikoptrar, fartyg och markförband

– Vi tar det här på största allvar, säger kommendör Jonas Wikström.

Försvarsmakten utökar insatsen i Stockholms skärgård på lördagkvällen den 18 oktober. Myndigheten har satt in fartyg med sensorer som kan söka både under vattnet och i luften. ”Vi bedömer att uppgifterna är mycket trovärdiga”, säger operationsledare Jonas Wikström.

Ubåt i Stockholms skärgård den 17 oktober? Är det vad som kommer dyka upp? Se video live direkt från rapporteringen om undervattensverksamheten i Stockholms skärgård.