Emma Watsons FN-tal – YouTube

0 Shares

Emma Watsons FN-tal – nu på YouTube

Emma Watson talar till världens män i sitt berömda FN-tal

Emma Watsons FN-tal har blivit en viral YouTubevideo och setts 3,3 miljoner gånger på två dagar. I sitt redan berömda och klassiska FN-tal säger bland annat Emma Watson att kvinnor inte i något land åtnjuter samma respekt som män. Se hela Emma Watsons FN-tal här på Viral Webb.


Emma Watson, känd som en ”Harry Potter”-stjärna, är sedan i våras goodwill-ambassadör för FN och den 21 september höll hon alltså ett berömt FN-tal som spridits på nätet som en viral löpeld – och nu finns det alltså i form av en YouTubevideo. I sitt FN-tal, som var ett passionerat tal för feminism, hölls i FN-högkvarteret i New York i helgen som ett startskott för kampanjen ”HeForShe”. Målet med Emma Watsons FN-tal och hela HeForShe-kampenjen är att sporra en miljard män och pojkar till att kämpa för att få ett slut på ojämlikheten som drabbar kvinnor och flickor över hela världen.

I sitt FN-tal säger Emma Watson bland annat: ”Jag vill att män axlar det här ansvaret. Så att deras döttrar, systrar och mödrar slipper fördomar men även att deras söner får lov att vara ​känsliga och mänskliga – återerövra de delar av sig själva som övergivits och genom att göra det bli en sannare och mer fullkomlig version av sig själva”. Se själv hela Emma Watsons FN-tal i en YouTubevideo nedan.

Emma Watson håller ett FN-tal i New York och YouTubevideon har setts miljontals gånger.