Henrik Dorsin imiterar partiledarna – en parodi

0 Shares

Henrik Dorsin imiterar partiledarna – en viral parodi

Dorsins imitationsvideo på partiledarna gör succé på nätet

Henrik Dorsin imiterar partiledarna i en YouTubevideo som nu blivit en viral video. Dorsin gör en underbar parodi på partiledarna som möts i en annorlunda valdebatt. Videon med Dorsins imitation visades först i SVT:s Folkets främsta företrädare som hade en valspecial den 10 september.


I en valspecial av SVT:s program Folkets främsta företrädare gjorde Henrik Dorsin imitationen av partiledarna och Dorsin parodi är en underbar video som behövs i upptakten av detta superval 2014. Bland annat får vi se Dorsin imitera en frånskyllande Björklund, en velig Löfven och en bensinskattehöjande Romson. Åkesson skyller såklart allt på invandrarna och Hägglund bara babblar. Reinfeldt försöker lugna ner alla med sina lugnande jobbsiffror. Se Henrik Dorsin imitera partiledarna och göra en skön parodi i en video här på Viral Webb!

Henrik Dorsin imiterar partiledarna – en parodivideo som blivit en viral med hundratusentals visningar och delningar på sociala medier. Dorsin gör sin bästa imitation på länge.