Slöseri med skattepengar – filmen Någon Annan Betalar

0 Shares

Slöseri med skattepengar – filmen som heter Någon annan betalar

Någon annan betalar – en YouTubefilm om slöseri med skattepengar som blivit succé

YouTubefilmen Någon annan betalar – En film om slöseri med dina skattepengar är en YouTubefilm som börjat spridas rejält på nätet idag efter att ha blivit publicerad i bland annat nättidningen Resumé. Någon annan betalar är som sagt en film om slöseri med skattepengar och här på Viral Webb kan du se hela filmen Någon annan betalar av Martin Borgs.


Filmen av Martin Borgs som heter Någon annan betalar – en film om slöseri med dina skattepngar har snart fått 100 000 visningar på tre dagar på YouTube och Martins YouTubefilm kan nog visas ett par hundratusen gånger till innan valdagen! Martin Borgs säger om sin YouTubefilm Någon annan betalar: Alla mina tidigare filmer har ju släppts för tv, men den här gången ville jag gå direkt på Youtube och hade ingen aning om hur det skulle gå. Om jag får välja mellan tv och Youtube så väljer jag utan tvekan det sistnämnda. Man får en helt annan dialog. Jag har fått hundratals kommentarer. Nu kan du se YouTubefilmen om slöser med skattepengar här på Viral Webb! Någon annan betalar, är det så?

Slöseri med skattepengar – filmen som heter någon annan betalar, en film av Martin Borgs som blivit en viral video på YouTube.