Hot Shots Calendar 2015 – den omtalade bikinikalendern

0 Shares

Hot Shots Calendar 2015 – den omtalade bikinikalendern

Se en video på inspelningen av bikinikalendern Hot Shots Calendar 2015

Hot Shots Calendar 2015 – den omtalade bikinikalendern, är nu i hetluften igen och idag kan vi se en video från inspelningen av Hot Shots Calender 2015 här på Viral Webb. Soldater riskerar nu åtar för att ha lånat ut stridsvagnar till flickorna i bikinikalendern Hot Shots Calendar 2015. Ja, se själv videon här på dessa bikinibabes med tunga vapen.


Fyra Utah National Guard-soldater riskerar straffas för obehörig inblandning och användning av militära fordon i en video med bikiniklädda kvinnor som skjuter kraftfulla vapen och åker stridsvagn. I videon från Hot Shots Calendar 2015 får vi se detta sanslösa beteende. verstelöjtnant Steven Fairbourn sade att Special Forces underofficer som olämpligt tillät att bikini-videon ska spelas in Camp Williams maj har befriats från sin ledande ställning och står inför en reprimand och obligatorisk förtidspensionering. De tre andra soldaterna som deltog i inspelningen av bikinivideon och kalendern Hot Shots Calendar 2015 kommer att få mindre åtgärder som spänner från rådgivning till en reprimand, sade han. Kostnaden för militärt bränsle som använde under fotograferingen kommer också att få betalas in från soldater som deltagit i inspelningen av video och foton till kalendern Hot Shots Calender 2015.

Hot Shots Calendar 2015 – den omtalade bikinikalendern – se en viral video på Hot Shots Calender 2015 här på Viral Webb.