EM-kval Sverige-Liechtenstein den 12 oktober

0 Shares

EM-kval Sverige-Liechtenstein den 12 oktober 2014

Den 12 oktober är det dags för EM-kvalmatch igen

EM-kval Sverige-Liechtenstein den 12 oktober – då är det alltså dags för den tredje EM-kvalmatchen för Sverige till EM 2016. 12 oktober möts Sverige och Liechtenstein på Friends Arena i Stockholm och mycket fokus ligger såklart på om Zlatan ska spela eller inte i EM-kvalet mellan Sverige och Liechtenstein. Annars är det bara så att det är en match Sverige ska vinna hursomhelst.


Em-kvalmatchen mellan Sverige och Liechtenstein spelas den 12 oktober i Stockholm med avspark klockan 20:45. Vi undrar som sagt om Zlatan ska spela, men Sverige bör ändå vinna mot lilleputtnationen. Förbundskapten Erik Hamrén hoppas ha med honom i dagens EM-kval där Sverige möter Liechtenstein. Nu är det alltså dags för EM-kval Sverige-Liechtenstein och den 12 oktober på Friends Arena hoppas vi på att Sverige nu verkligen visar att de vill till EM 2016.

EM-kval-match Sverige-Liechtenstein den 12 oktober. Klockan 20:45 är det avspark i Stockholm mellan Sverige och Liechtenstein i EM-kvalet. Se Sverige-Liechtenstein live i em-kvalet.