Malmö – Atletico Madrid 22 oktober i Champions League

0 Shares

Malmö – Atletico Madrid 22 oktober i Champions League – Live

Imorgon är det fotbollsmatch mellan Malmö och Atletico i Madrid

Malmö-Atletico Madrid den 22 oktober i Champions League – imorgon är det dags för en av årets fotbollsmatcher! Malmö FF ska äntligen spela sin tredje match i Champions League den 22 oktober mot Atletico Madrid och imorgon möts alltså Malmö och Atletico Madrid i Champions League. Se matchen live här på Viral Webb.


Malmö-Atletico Madrid 22 oktober i Champions League är den tredje matchen för Malmö och det ät alltså 14 år sedan ett svenskt lag deltog i Champions League senast. Egentligen är det Atletico Madrid-Malmö imorgon då Champions League-matchen avgörs på Atleticos hemmaplan i Madrid, men då Malmö FF gjort en sån stor prestation och tagit sig till Champions League-gruppspel som första svenska lag på 14 år, ja då säger vi att fotbollsmatchen imorgon heter Malmö-Atletico Madrid 22 oktober i Champions League. Imorgon kan du alltså se Champions League-matchen mellan Malmö och Atletico Madrid live här på Viral Webb.

Malmö-Atletico Madrid 22 oktober i Champions League är en match som är stor för Malmö, och för svenskarna. Imorgon möts alltså Malmö och Atletico Madrid och här kan du se Champions League-matchen live med avspark kl. 20.45 den 22 oktober.