Malmö-Juventus 16 september i Champions League

0 Shares

Malmö-Juventus 16 september i Champions League – Live

Ikväll är det fotbollsmatch mellan Malmö och Juventus i Torino

Malmö-Juventus den 16 september i Champions League – ikväll är det dags för en av årets fotbollsmatcher! Malmö FF ska äntligen spela en match i Champions League den 16 sepetember mot Juventus och ikväll möts alltså Malmö och Juventus i Champions League. Se matchen live här på Viral Webb.


Malmö-Juventus 16 september i Champions League är den första Champions League-matchen på 14 år som ett svenskt lag deltar i. Egentligen är det Juventus-Malmö ikväll då Champions League-matchen avgörs på Juventus hemmaplan i Torino, men då Malmö FF gjort en sån stor prestation och tagit sig till Champions League-gruppspel som första svenska lag på 14 år, ja då säger vi att fotbollsmatchen ikväll heter Malmö-Juventus 16 september i Champions League. Ikväll kan du alltså se Champions League-matchen mellan Malmö och Juventus live här på Viral Webb.

Malmö-Juventus 16 september i Champions League är en match som är stor för Malmö, och för svenskarna. Ikväll möts alltså Malmö och Juventus och här kan du se Champions League-matchen live med avspark kl. 20.45 den 16 september.