Malmö-Olympiakos 1 oktober i Champions League

0 Shares

Malmö-Olympiakos 1 oktober i Champions League – Live

Ikväll är det fotbollsmatch mellan Malmö FF och Olympiakos i Malmö

Malmö-Olympiakos den 1 oktober i Champions League – ikväll är det dags för en av årets fotbollsmatcher! Malmö FF ska äntligen spela en hemmamatch i Champions League den 1 oktober mot Olympiakos och ikväll möts alltså Malmö och Olympiakos i Champions League. Se matchen live här på Viral Webb.


Malmö-Olympiakos 1 oktober i Champions League är den första Champions League-matchen på hemmaplan på 14 år som ett svenskt lag deltar i. – Jag tror att vi har en bra chans mot Olympiakos här hemma på Stadion där vi är väldigt starka och har bra statistik. Vi har tittat en del på Olympiakos och de var duktiga i sin vinst mot Atletico Madrid, även om det var spanjorerna som ägde bollinnehavet. De har inte samma kvalitéer som Juventus utan påminner mer om oss i sitt spel, säger Åge Hareide. Malmö-Olympiakos den 1 oktober i Champions League. Ikväll kan du alltså se Champions League-matchen mellan Malmö och Olympiakos live här på Viral Webb.

1-0 och sen 2-0 till Malmö mot Olympiakos.

Malmö-Olympiakos 1 oktober i Champions League är en match som är stor för Malmö, och för svenskarna. Ikväll möts alltså Malmö FF och Olympiakos och här kan du se Champions League-matchen live med avspark kl. 20.45 den 1 oktober. Se matchen mellan Malmö och Olympiakos live här.