Matchen mellan Serbien och Albanien – drönare med flagga

0 Shares

Matchen mellan Serbien och Albanien – drönare med albansk flagga

Se den virala videon från EM-kvalmatchen mellan Serbien och Albanien

Matchen mellan Serbien och Albanien i EM-kvalet bröts efter att det kastats in saker från läktaren och efter att en drönare med en albansk flagg flugit in på stadion i Belgrad. Se den virala videon på den albanska drönaren i matchen mellan Serbien och Albanien, här på Viral Webb!


Inga bortasupportrar hade tillträde till arenan i matchen mellan Serbien och Albanien i em-kvalet, men med fem minuter kvar av första halvleken kom ett radiostyrt föremål, en drönare, bärande den albanska flaggan flygande över planen. En serbisk spelare fick tag i flaggan och därefter utbröt tumult både på planen och på läktarna. Föremål kastades in och de albanska spelarna flydde in i omklädningsrummet i matchen mellan Serbien och Albanien i EM-kvalet. Den engelske domaren Martin Atkinson avbröt matchen och efter en halvtimme kom beskedet att matchen ställdes in.

Matchen mellan Serbien och Albanien i EM-kvalet fick ställas in efter att en drönare flugit in med albanska flaggan. Se en viral video från YouTube som visar skandalscenerna i matchen mellan Serbien och Albanien.