MMA-stjärnor i slagsmål på scenen

0 Shares

MMA-stjärnor i slagsmål på scenen

Jon Jones och Daniel Cormier möts i en staredown som går över i slagsmål

Två MMA-stjärnor som hamnar i slagsmål på scenen i en staredown är temat på en av de YouTubevideos som gillats och delats mest under natten. MMA-stjärnorna Jon Jones och Daniel Cormier skulle mötas i en så kallad staredown inför den stora UFC-titelfighten, men känslorna tog direkt över och ett vilt slagsmål uppstod.


Videon från YouTube på MMA-stjärnorna som hamnar i slagsmål på scenen är en av alla videos som under natten fått hundratusentals visningar. Jon Jones och Daniel Cormier intog alltså scenen för en staredown och sekunder senare utdelas det första slaget och sedan går det snabbt innan MMA-stjärnorna ligger på marken och slagsmålet är i full gång. De blir snabbt avbrutna men direkt efter fortsätter MMA-kämparnas bråk på Twitter:

  • Jones: Kom igen “DC”, vart var ditt nedtagningsförsvar? Det tog mig sex sekunder, sedan låg du på backen.
  • Cormier: Du slår som en bitch. Hoppas du provar lite sparkar i matchen för jag kan äta dina slag dagen lång. Du är en skitunge. Ser fram emot att spöa dig.
  • Jones: Lägg lite is på ansiktet “DC”, du har många intervjuer att göra i morgon.
  • Cormier: Jag låter ingen man komma nära mig och trycka sin panna mot min. Då reagerar jag. Nästa gång kommer jag att slå dig.
  • Jones: Lol, dina babyslag från marken, jag hoppas verkligen att du har mer att ge än så när jag tar ner dig igen.

En viral YouTubevideo från slagsmålet mellan MMA-stjärnorna inför den stora UFC-titelmatchen.