Videos

Får hjärnan opererad och spelar gitarr samtidigt

Får hjärnan opererad och spelar gitarr samtidigt

En viral video från hjärnkirurgen i Brasilien

I en video ser vi idag en bankman i Brasilien som får hjärnan opererad och spelar gitarr samtidigt. Videon på denne fantastiske man som spelar “Yesterday” och hans hjärnkirurger tror vi blir en stor viral idag.


Brasilianaren hålls vid medvetande under hjärnoperationen och passar på då att spela “Yesterday” på gitarr.Viral video med en gitarr hos hjärnkirurgen.

Arab på rullband

Arab på rullband får panik

Stackars kille i denna video

Se videon som kallas “arab på rullband”. Tycker riktigt synd om killen, men lite kul är det kanske också. Inte för honom alltså.


 

Bon Jovi sjunger med get

Bon Jovi sjunger Livin on a prayer med get

Eller är det ett får och en get i videon?

Wow. Bon Jovi med sin fårfrisyr har gått ihop med den gamle geten och gjort en duett av den gamla gnetiga Livin on a prayer. Se den fantastiska videon med Bon Jovi och geten här och nu!

😀


Meteoritregn i Ryssland

Meteoritregn i Ryssland – video

Attack av rymdstenar i Sibirien

I morse den 15 februari så attackerades några städer i Ryssland av ett meteoritregn! Lite skrämmande med tanke på att det ikväll ska passera en asteroid på bara 27000 kilometers avstånd från jorden. Kan stenarna ha något samband med asteroiden? Ryssarna beter sig imponerande lugnt 😉 Själv så skulle jag nog trott att det var en kärnvapenattack eller så. Se videon på meteorskuren nedan… lite ballt är det allt.